24 часа до сбъдването на най-големия кошмар на Румен Радев, не е на себе си

Румен Радев

Протестите на бизнеса срещу управлението на Румен Радев, които текат вече месец в цялата страна, се местят от утре обединено в София. Всички туроператори, ресторантьори и хотелиери ще се съберат утре в центъра на столицата, за да заявят недоволството си от правителството на президента, което управлява страната от май месец и доведе до невиждан скок на цените, сериозна инфлация, застой в бизнеса и спиране на всички помощи.

Двете най-големи обединения в туризма – Алиансът на туристическата индустрия в България (АТИБ) и Конфедерация на българския туристически бизнес (КБТБ) ще подпишат Меморандум за сътрудничество и общи действия и ще създадат Национален кризисен щаб за спасение на туризма в България.

Организациите ще обединят усилията, опита и професионалната си експертиза, предприемайки общи действия за оцеляване на бранша и запазване на заетите в структуроопределящия за българската икономика сектор в тежките условия на глобална пандемия и последиците от нея за българския туристически бизнес.

Националният кризисен щаб за спасение на туризма в България ще обедини усилията на бизнеса и ще координира действията на различните му представители за защита на интересите му.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *