Петя Дикова си взима сбогом (Снимки):

Петя Дикова си взима сбогом (Снимки):

За мнозина втората бременност на Петя Дикова толкова скоро след първото ѝ раждане бе изненада. Те вече чакаха с нетърпение да видят любимката си отново на екран.

Но младото семейство имаше други планове. Вече втора година дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков стои далеч от камерите на бТВ , където водеше светското предаване “Култ”, преди да роди двамата си синове.

През април 2019 г. тя роди първородния си син Александър, а година и половина след това на бял свят се появи и Илиян-джуниър. Дори рязката смяна във финансовото състояние на семейството й обаче не променила плановете й да се върне на малкия екран.

Петя Дикова

Петя нямала никакво намерение да се появи отново като водеща на светското предаване. След смъртта на продуцента на “Култ” Емил Дилчев, който угасна от рак навръх Благовещение миналата пролет, Пипи осъзнала, че предаването не е същото без него.

Тя планирала да започне да работи по отделни проекти в бТВ, за които да й плащат на парче, но в никакъв случай да не прекъсва майчинството си. 

По време на гостуването си в “Папараци – ново 20”, което се снима в същото студио, в което се прави и “Култ”, Дикова откровено призна, че работата в телевизията й не й липсва. Липсвал й само Емо Дилчев. “Всяко нещо с времето си”, лаконично коментира Петя работата си.

Петя Дикова и Илиян

Занапред тя мислела да се изявава зад кадър – като журналистка и продуцентка, а не като водеща. Дикова веднъж вече се върна на работа, след като роди сина си Александър.

Малко след смъртта на Стефан Данаилов в края на 2019г. тя направи за бТВ авторски филм за него. Но така и не се появи в авторското си предаване, тъй като там вече се бе настанила нейната заместница Поли Гергушева.

Натали Трифонова крака

След като и тя забременя, на стола й се намърда синоптичката Натали Трифонова. “Много съм щастлива, че ослепителната Натали е новото лице на “Култ”, заяви по адрес на дългокраката синоптичка Пипи. Дикова обаче не гледала как се справя заместничката й Натали. Откакто красивата синоптичка грее на екран, рейтингът на предаването драстично се увеличил, пише “Уикенд”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *