Ето и бившата съпруга на Румен Радев-разкри част от семейните тайни

Гинка Радева , бившата съпруга на генерал Румен Радев , разкри част от семейните тайни, които крие бившия летец и настоящ президент. Подкрепяният от инициативния комитет на БСП политик спечели убедително срещу Цецка Цачева, в надпреварата за „Дондуков” 2.

Обидена ли е Гинка Радева, че новата жена на мъжа й, Десислава Генчева, я измести от правото й да стане първата дама в републиката.

Семейната сага на новия държавен глава започва оттам, когато той напусна армията. Тогава става ясно, че близо две години Румен Радев е поддържал връзка с любовницата си Десислава Генчева. Тя му е подчинена, пиарка във Военно-въздушните сили и така нарушава устава на армията. Заради което той си подава оставката.

Но след като бе разконспириран, бъдещият държавен глава побърза да узакони връзката си с Десислава на 12-ти август, малко преди старта на кандидат президентската си кампания.

Радев сам се похвали, че пак е семеен, като пропусна да каже, че преди това е бил женен за Гинка.Тя е майка на двете му деца, тийнейджърите Георги и Дарина. А той побърза да се постави в ролята си на грижовен баща.

Таи ли обида и мъка от предателството бившата му съпруга Гинка Радева? Съжалява ли, че мястото й на първа дама й е откраднато от любовницата Десислава Генчева ?

Напротив, Гинка Радева не се оказа отчаяна и обезверена. Тя е самоуверена, елегантна, изискана и ведра. Демонстрира поведение на самодоказал се човек

Силна е толкова, колкото категорично отвръща на удара. И в името на доброто на децата си в никакъв случай не иска да тръгне срещу бащата на децата си. А стиска зъби и до последно пази авторитета му, пише Пик.

Няма да петни името на бившия си съпруг и не иска да застава срещу камерите, защото е избрала свободата да живее собствен живот. Нормален и почтен, без слава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *